Skovgro på Odsherred Folkemøde

Der var høj sol og god energi, da Skovgro besøgte Odsherred Folkemøde søndag d. 11. juni. 

I Skovgros bod var der mange nysgerrige samtaler, opbakning til Skovgro projektet og tekstiltryk til de interesserede. Vores arbejde med drikkevandsbeskyttelse er en sag, der tydeligvis ligger mange på sinde. Folkemødet gav anledning til mange gode snakke om, hvordan vores jordkøb og skovplantning er med til at passe på vandet og fremme biodiversitet.

Skovgros forperson Lotte Rømer Grove var medarrangør af debatten ’Sammen om jorden’. Her drøftede Skovgro sammen med Odsherred Kommune, Odsherred Forsyning, Odsherred Landbrugforening, DN Odsherred og Danske Landskabsarkitekter muligheder og udfordringer for realisering af kommunens ambition om mere skov og mere vedvarende energi. Det er sin sag at få plads til det hele, at få biodiversitet og vedvarende energi til at gå hånd i hånd, og at få udviklet langsigtede bæredygtige modeller, så ambitionen ikke realiseres gennem en række isolerede projekter. Men der var vilje og Skovgro fik gjort det helt tydeligt, at vi er klar til videre dialog.

Der skal lyde en stor tak til Emil Kragh fra Cirka cph for at god facilitering af debatten, til Odsherred Erhvervsforum for at sætte rammerne og til Odsherred Folkemøde for invitationen til at deltage. 

Scroll to Top