Om Skovgro

Skovgro dyrker skov over vandindvindingsområder for at sikre drikkevand, styrke biodiversiteten og forbedre klimaet. Vi dyrker skoven i fællesskab med lokale beboere.

Vi arbejder sammen med forsyningsselskabet FORS om at finde nye borgerdrevne måder at sikre rent drikkevand i relation til den kommende lovpligtige beskyttelse af boringsnære vandindvindingsområder (BNBOer).

Skovgro er en almennyttig forening. Den stiftende bestyrelse er kort beskrevet nedenfor. Vi glæder os til at udvide kredsen.

Lotte Rømer Grove: Lotte har over tid været optaget af klima- og biodiversitetskrisen, og af i fællesskab at gøre forskel. Lotte er cand.scient.adm fra RUC og arbejder i Center for Offentlig-Privat Innovation med at fremme samspil på tværs om løsninger på samfundsmæssige udfordringer. Lotte på bor på Kunsthøjskolen i Holbæk. Lotte er forperson for bestyrelsen.

Malou Juelskjær: Malou arbejder til daglig med at undervise om og forske i menneskelige tilblivelses- og læreprocesser, og hvordan disse processer er forbundet med ikke-menneskelige komponenter. Hun er lektor i socialpsykologi på Aarhus Universitet. Malou bor på Blågårds Plads på Nørrebro i København. Malou er næstforperson for bestyrelsen.

Nis Rømer: Er billedkunstner, underviser og kurator. Han har en Master i offentlig ledelse fra CBS. Han arbejder med bæredygtighed og har tidligere undervist på kunstakademier i ind- og udland og på Skov og Landskab ved Københavns Universitet. Han underviser og bor på Kunsthøjskolen i Holbæk.
Nis er bestyrelsesmedlem og medstifter.

Læs Skovgros vedtægter her