Abonnement

Med et Skovgro-abonnement betaler du en gang om måneden kr. 100 eller et valgfrit beløb derover (for studerende fra 50 kr./mdr.)

Som abonnent er du med til at muliggøre køb af landbrugsjord til beplantning af skov, hvor drikkevandet er truet. Du bliver også medlem af foreningen og inviteret til Skovgros aktiviteter og arrangementer. 

  • Tegn et abonnement fra 100 kr i md. Når du fortsætter, accepterer du samtidig Skovgros generelle vilkår og betingelser.

33 kr. af din månedlige indbetaling går til medlemskab. Som medlem støtter du Skovgros arbejde med at styrke biodiversitet, skabe mere skov og sikre rent drikkevand. Medlemskabet støtter også foreningens drift, udvikling og udbredelse. Skovgro arbejder både lokalt og nationalt. Du kan derfor være medlem uanset hvor du bor, hvilken generation du tilhører, og lige så meget eller lidt, du har tid og lyst.

Som medlem kan du:

  • Deltage i Skovgros natur- og skovgørende aktiviteter på jordstykkerne: Styrk din sansning og viden sammen med andre 
  • Være med i Skovgros arbejdsgrupper: Planlæg en aktivitet. Deltag i det strategiske arbejde. Vær med til at tegne streger for skovgørelse.  
  • Få adgang til: Nyhedsbreve. Generalforsamling og andre typer Skovgro-arrangementer som fx debatter, som involverer kunst og litteratur, forskning, praktisk viden og meget mere.

Som abonnent er du også med til at muliggøre Skovgros køb af landbrugsjord til beplantning af skov, hvor (drikke)vandet er truet. Alt, hvad du betaler over 33 kr pr. måned, går ubeskåret til jordkøb og beplantning af skov. 

  • Skovgros køb af jordstykker foregår i samarbejder. Først og fremmest med vandforsyningsselskaber, fordi vi ønsker at dække flere vigtige behov på en gang: Vand og biodiversitet samt at medvirke til at reducere effekter af klimakrisen. På jordstykke Vallestrup ved Holbæk foregår samarbejdet med vandforsyningsselskabet Fors A/S og Dansk Økojord A/S, der skaber økologisk landbrugsjord og skov 
  • Skovgro lægger den erhvervede jord brak frem til skovplantningen. Det vil sige at du fra dag ét er med til at sikre drikkevand mod nedsivning af pesticider. For at træffe de bedste beslutninger på jordstykkets vegne, sker naturgørelsen og skovplantningen ud fra kortlægning af jordstykkets vand- og naturressourcer, og med sparring med sparring fra skovfaglige som fx skovvirksomheden TeamForst. 
  • Når plantningen går i gang, ansøger vi om at opnå fredskov på jordstykket. Det betyder, at din donation er med til at sikre, at der vil være skov (fredskov) på jordstykket i al fremtid
Scroll to Top