Abonnent af Skovgro

Bliv medlem og få skov på abonnement

Få et abonnement på skov, biodiversitet og rent drikkevand. Du bliver medlem og muliggør samtidig køb af landbrugsjord, så Skovgro kan plante skov, hvor drikkevandet er truet.

Et Skovgro-abonnement koster fra 100 DKK månedligt. Hermed er du med til at sikre rent drikkevand og styrke biodiversiteten. Skovgro arbejder for at plante og drive skov i lokale fællesskaber for at beskytte drikkevand, øge biodiversitet og modvirke klimaforandringer. Vi er også en kulturel forening, der skaber viden og kunst om skov. Vær med til at støtte vores voksende fællesskab ved at blive medlem.

Som abonnent er du automatisk medlem af foreningen og inviteres til Skovgros aktiviteter og arrangementer. Du er også med til at muliggøre køb af landbrugsjord til beplantning af skov, hvor drikkevandet er truet. 67 kr af din månedlige indbetaling går ubeskåret til køb/forpagtning af jordstykker hvor drikkevandet er truet og til beplantning af skov.

Fra: 100,00 kr. / måned

Clear

Abonnent af Skovgro

Bliv abonnent i Skovgro, og vær med til at muliggøre køb af landbrugsjord, så Skovgro kan plante skov, hvor drikkevandet er truet. Som abonnent bliver du automatisk medlem i Skovgro, og kan deltage i foreningens arbejde og aktiviteter med at sikre rent drikkevand, styrke biodiversitet og modvirke klimaforandringer. Et abonnement koster 100 kr. pr. måned.

Abonnementet fornys automatisk efter et år.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement skal du skrive en mail til info@skovgro.dk senest 5 dage før næste årlige opkrævning

Når du fortsætter, accepterer du samtidig Skovgros generelle vilkår og betingelser

Skovgro behandler dine data fortroligt læs vores Politik om beskyttelse af personoplysninger.

 

Månedligt abonnement

100 kr., 200 kr., 300 kr., 500 kr., 1.000 kr.

Scroll to Top