Bliv medlem af Skovgro

Din støtte er med til at styrke biodiversitet, skabe mere skov og sikre rent drikkevand. Vi arbejder både helt lokalt og nationalt og du kan være med uanset hvor du bor.

Medlemskabet varer et år fra indmeldelse og giver ret til at deltage i GF mm

Medlemskab à 400 DKK årligt 

Skovgro arbejder for at plante og drive skov i lokale fællesskaber for at beskytte drikkevand, øge biodiversitet og modvirke klimaforandringer. Vi er også en kulturel forening, der skaber viden og kunst om skov.

  • Vær med til at støtte vores voksende fællesskab ved at blive medlem
  • Du kan deltage på mange måder og alt hvad du har lyst.
  • Du får besked når vi starter et nyt skovstykke.
  • Du er med til at sikre rent drikkevand og styrke biodiversitet.

Medlemskabet trækkes automatisk årligt – Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab skal du skrive en mail til info@skovgro.dk senest 5 dage før næste årlige opkrævning

Når du fortsætter, accepterer du samtidig Skovgros generelle vilkår og betingelser

Skovgro behandler dine data fortroligt læs vores Politik om beskyttelse af personoplysninger.

Foretrækker du MobilePay kan du betale på nummeret nedenfor:

SKOVGRO 22170730. Skriv navn og mailadresse i indbetalingen.

Handelsbetingelser


Støt arbejdet for rent drikkevand, mere skov og biodiversitet


Bliv inviteret til sociale og kulturelle arrangementer


Få nyhedsbrev og besked når vi starter nye skovstykker

Skovgro laver pionerarbejde. Det at få mulighed for at købe jord og plante skov, er nemlig ikke lige til, når man er borger. I Skovgro kan du være med til at gøre det lettere at plante og drive skov i lokale fællesskaber. Vi identificerer udfordringerne, sprækkerne og samarbejder bredt med andre, der ved noget og kan hjælpe os.


Du kan være med til at plante skov på flere måder:


1

Bliv medlem

Som medlem støtter du Skovgros arbejde med at styrke biodiversitet, skabe mere skov og sikre rent drikkevand. Medlemskabet støtter også foreningens drift, og udvikling. Du kan deltage og være med til at gøre en aktiv forskel. Det koster 400 kr årligt


2

Køb en jordandel

Vær med til at skabe og plante skov. Vejen fra landbrugsjord til skov er spændende. I processen hjælper vi naturen på vej og lærer undervejs. Med køb af andel gør du jordkøb muligt og sikrer dermed drikkevandet. Det koster 2000 kr pr. jordandel.


3

Køb et abonnement

Få et abonnement på skov, biodiversitet og rent drikkevand. Du bliver medlem og muliggør samtidigt køb af landbrugsjord, så Skovgro kan plante skov, hvor drikkevandet er truet. Et abonnement koster fra 100 kr i måneden. (fra 50 kr for studerende)

Scroll to Top