Bliv medlem

Din støtte er med til at styrke biodiversitet, skabe mere skov og sikre rent drikkevand. Vi arbejder både helt lokalt og nationalt og du kan være med uanset hvor du bor. Det koster 400 Kr. årligt.

SKOVGRO 22170730. Skriv navn og mailadresse i indbetalingen.

Du kan også indbetale på kontonr 9880 341806 i Sparekassen Sjælland Fyn.
Skriv dit navn og e-mail i indbetalingen, så sender vi en kvittering retur.

Giv en Donation

Du kan også give en valgfri donation på kontonr 9880 341806 i Sparekassen Sjælland Fyn. Eller på MobilPay på nummeret ovenfor. Det gør en verden til forskel!


Støt arbejdet for rent drikkevand, mere skov og biodiversitet


Bliv inviteret til sociale og kulturelle arrangementer


Få nyhedsbrev og besked når vi starter nye skovstykker

Skovgro laver pionerarbejde. Det at få mulighed for at købe jord og plante skov, er nemlig ikke lige til, når man er borger. I Skovgro kan du være med til at gøre det lettere at plante og drive skov i lokale fællesskaber. Vi identificerer udfordringerne, sprækkerne og samarbejder bredt med andre, der ved noget og kan hjælpe os.


Du kan være med til at plante skov på flere måder:


1

Bliv medlem

Vær med til at støtte vores voksende fællesskab ved at blive medlem. Du får besked når vi starter et nyt skovstykke. Din støtte er med til at sikre rent drikkevand og styrke biodiversitet. Det koster 400 Kr. årligt.


2

Køb en skovandel

Vær med til at skabe og plante skov. Du kan være med til at plante og drive den og medbestemme om skoven fx skal være lysåben, vild, med æbletræer eller fokuseret på outdoor aktiviteter. Vi udbyder de første andele i 2023.


3

Kompensér CO2

Hvis du ønsker at du, din forening eller virksomhed skal være CO2 neutral kan du købe skovandele når de bliver tilgængelige. Skovgro laver et omfattende og fuldt gennemsigtigt grønt regnskab.