Din støtte er med til at styrke biodiversitet, skabe mere skov og sikre rent drikkevand. Vi arbejder både helt lokalt og nationalt og du kan være med uanset hvor du bor.

Foretrækker du MobilPay kan du betale på nummeret nedenfor:

SKOVGRO 22170730. Skriv navn og mailadresse i indbetalingen.


Støt arbejdet for rent drikkevand, mere skov og biodiversitet


Bliv inviteret til sociale og kulturelle arrangementer


Få nyhedsbrev og besked når vi starter nye skovstykker

Skovgro laver pionerarbejde. Det at få mulighed for at købe jord og plante skov, er nemlig ikke lige til, når man er borger. I Skovgro kan du være med til at gøre det lettere at plante og drive skov i lokale fællesskaber. Vi identificerer udfordringerne, sprækkerne og samarbejder bredt med andre, der ved noget og kan hjælpe os.


Du kan være med til at plante skov på flere måder:


1

Bliv medlem

Vær med til at støtte vores voksende fællesskab ved at blive medlem. Du kan deltage på mange måder og alt hvad du har lyst. Du får besked når vi starter et nyt skovstykke. Du er med til at sikre rent drikkevand og styrke biodiversitet. Det koster 400 Kr. årligt.


2

Køb en jordandel

Vær med til at skabe og plante skov. Vejen fra landbrugsjord til skov er spændende. I processen hjælper vi naturen på vej og lærer undervejs. Med køb af andel gør du jordkøb muligt. Du kan deltage alt det, du har lyst. Vi udbyder første andele i 2023.


3

Giv en donation

Her kan du, din forening eller virksomhed give en donation. Skovgro er godkendt til at modtage donationer ved Civilstyrelsen. Din donation går til at sikre rent drikkevand, køb af jord og plantning af skov.